French Polynesia

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in French Polynesia

Onroerend goed te koop in Frans-Polynesië

 

Als het uw droom is om in een paradijs te wonen, kunt u overwegen om een ​​onroerend goed te koop in Frans-Polynesië te kopen. Frans-Polynesië is een overzeese gemeenschap van Frankrijk die meer dan 100 eilanden in de Stille Zuidzee omvat en meer dan 2000 km beslaat. Polynesië is verdeeld in de archipels van de Austral, de Gambier, de Markiezen, de Society en de Tuamotu's. De eilanden worden gekenmerkt door witte en zwarte zandstranden, bergen, ruige afgelegen gebieden en bijzondere watervallen.

Papeete is de hoofdstad. Het is gelegen op het eiland Tahiti, in de administratieve onderverdeling van de Bovenwindse Eilanden, waarvan Papeete de administratieve hoofdstad is.

Bora Bora is een klein eiland in de Stille Zuidzee, gelegen ten noordwesten van Tahiti in Frans Polynesië. Omgeven door kleine zanderige eilandjes en een lagune van turkoois water beschermd door koraalriffen, staat het bekend om zijn scubaduiken en luxe resorts.

Voor degenen die het zich kunnen veroorloven: de onroerendgoedmarkt in Bora Bora staat op het toppunt van rijkdom. Als u ervan droomt een stuk onroerend goed te koop te bezitten in Frans-Polynesië, vooral in Bora Bora, zal u veel tijd moeten nemen, aangezien het onroerendgoedproces in Frans-Polynesië vrij moeilijk is. De beloning voor dergelijke inspanningen zou echter zijn om een ​​woning te bezitten op het mooiste eiland ter wereld.

Om onroerend goed in Bora Bora te bezitten, heeft elke buitenlandse investering toestemming nodig van de regering van Frans-Polynesië. In de meeste gevallen keurt de overheid een investering eerder goed als het project bedrijfsgerelateerd is en goede werkgelegenheid voor het pand creëert.

Als u onroerend goed te koop wilt kopen in Frans-Polynesië en vooral in Tahiti, perfect, het wordt beschouwd als de koningin van de Stille Oceaan.

Het grote eiland waar meer dan 70% van de bevolking woont, wordt door reizigers vaak over het hoofd gezien. Maar dit is een grote vergissing. De enige echte "stad" in Frans-Polynesië, Papeete, kan een leuke plek zijn om te verkennen en waar te zoeken naar onroerend goed te koop in Frans-Polynesië.

Een andere plaats om onroerend goed te koop te kopen in Frans-Polynesië is Fakarava, bekend als het einde van de wereld.

Fakarava, een UNESCO-biosfeerreservaat, is een van de best bewaarde geheimen van Frans-Polynesië, dus schiet op en kom hier. Het grote koraalatol biedt veel meer dan alleen een duik van wereldklasse.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB